Wij zijn D & E Aannemersbedrijf


D & E aannemersbedrijf kan terugvallen op ruim 30 jaar ervaring in de aannemerswereld.
In die 30 jaar is er veel veranderd en zijn de werkzaamheden binnen de aannemerij veel breder
geworden dan we ooit konden verwachten.

D & E aannemersbedrijf heeft zichzelf doorontwikkeld door deze ontwikkelingen te volgen en mee te evolueren. D & E aannemersbedrijf biedt dan ook een breed diensten pakket aan in bouw, renovatie en uitvoering van hedendaagse bouw en installatie werkzaamheden.

Ook energie besparerende technologiën worden door D & E Aannemersbedrijf uitgevoerd.
Of het nu gaat om zonnepanelen, warmwater panellen of warmtepompen. Wij hebben de ervaring om
kwalitatief te verduurzamen. Hierdoor kan D & E aannemersbedrijf u vrijwel altijd in adviseren en ondersteunen
in de uitvoering en realisatie van o.a. de volgende diensten en activiteiten.

Renovatie en verbouwing


Het D & E team is thuis in diverse renovatie en verbouw werkzaamheden. D & E heeft al heel wat projecten succesvol afgerond. Uw vertrouwen is onze grootste motivatie.

Sloop en demontage


Het D & E team weet dat verbouwing of renovatie vrijwel nooit zonder sloop of demontage kan starten. D & E zorgt voor de sloop en demontage en verantwoorrde afvoer van afval voor recycling.

Isolatie werkzaamheden


D & E voert isolatie werkzaamheden uit. Samen met onze partner plaatsen wij dak, vloer en spouwmuur isolatie. Zo zorgt D & E voor een energetische en prettig woonklimaat.

Nieuwbouw

Of het nu om houtskeletbouw of klassieke nieuwbouw gaat? D & E is thuis in elke vorm van nieuwbouw. Heeft u plannen maar nog niet de aannemer gevonden? Wij realiseren graag met u uw plannen.

Installatie werk


D & E bechikt over gekwalificeerde installateurs voor CV, riool, gas en elektriciens voor al uw installatiewerk. Dus hoe groot uw verbouwing ook is. D & E levert de juiste mensen en diensten van A tot Z.

Muur renovatie


D & E beschikt over een muurspecialisten die zich bezig houden met muurenovatie, uitvrezen van voegen en het terugplaatsen van de voeg e het afwerken van de muur met impregnatie middel.